Natisni

Ljubljana: Dvorana občine Vic, Trg Mladinskih delovnih brigad 7, Ljubljana, vsak cetrtek od 18h do 20:30h.

Cena: 18 EUR

Karte prodajamo pol ure pred pričetkom programa pred vhodom v dvorano, predhodne prijave niso potrebne. Za nosečnice in otroke do 12. leta starosti velja polovični znesek.

Diagnoze in meritve škodljivih sevanj opravljam pol ure pred pričetkom programa.

Naši programi potekajo kot prijetno družabno srečanje, katerega končni rezultat je izredna duševna, čustvena in telesna razbremenitev. Nezavedno vsakega človeka deluje kot del kolektivnega nezavednega celotnega človeštva, kar tudi pomeni, da nerazvitost človeške civilizacije in pretekla usoda človeštva negativno vpliva na usodo vsakega posameznika.

V moji dvajsetletni praksi in večletnem bivanju v tujini, kjer sem doživel edinstveno duševno preobrazbo udeležencem naših programov omogočam, da vstopajo v popolnejše zakonitosti kolektivnega nezavednega, ki deluje v skladu s pravili novega časa, ki individualno kreira boljšega in popolnejšega človeka.

V skladu s tem dosežete samozavestno moč obvladovanja življenja, ozdravijo se telesne bolezni, duševno in čustveno se razbremenite, življenjski strahovi se izničijo. Neobremenjeno nadzorujete usodo življenjske sreče.