Glavni meni

Premer: 22 cm
Ploščica sreče (v sredini): 7 cm

simbol1   simbol2

Izvor oblike

Ploščo smo skreirali na osnovi temeljitih raziskav delovanja človeške podzavesti. V nezavednih nivojih človeštvo deluje kot ena celota v katero segajo individualni koreni posameznikov. Skozi te korene posameznik sprejema potenciale samozavedanja življenjske energije in življenjske usode.

V kolektivni nezavedni celoti obstajajo različne vsebine življenjske usode: od žalosti, bolezni, nesreč, osamljenosti in ostalih neprijetnosti do popolnih in prijetnih vsebin, ki človeku omogočajo srečo, ljubezen, svobodo, zadovoljstvo, kreativno ustvarjalnost in vsestranski življenjski uspeh. Povezavo z vsebino nezavedne celote pogojuje naša preteklost, družinski koren, preteklost naroda, religiozna pripadnost, itd.

Premer: 22 cm

simbol3

Plošča je rezultat večletnih raziskav vzrokov psihičnih težav evropskih narodov, ki so odraz burnih zgodovinskih dogajanj tega področja. Vse te vzroke ljudje nosijo v svoji podzavesti, ki kot nevidno zlo deluje v krogu njihovega življenja. Plošča je v celoti skreirana in energetsko aktivirana kot protiutež temu zlu, ki ga v začetku najprej nevtralizira in sčasoma popolnoma razkroji.

Premer: 16,7 cm

simbol5   simbol4

Zdravilna plošča je izdelana po posebnem sistemu vidovitega vživljanja v simboliko razvoja človeške evolucije, ki sega 17.000 let nazaj v preteklost. Razvoj človeške osebnosti se neločljivo odvija v povezavi z angelskimi in božanskimi dimenzijami. Človeštvo deluje kot del celotnega stvarstva v katerem so poleg narave in naše Zemlje vključeni planeti našega osončja; osončje kot celota skupaj s soncem in ostala osončja. Celotni makroprostor je združen v človeški osebnosti kot mikrokopija makroprostora z vsemi lastnostmi in karakteristikami.

Premer Ž: 4,8
Premer M: 5,3

simbol7   simbol6

Simboli medaljona so skreirani v skladu z naravo notranjih centrov človekove moči.

Prvi ritual

Ko dobite medaljon ga najprej olastninite: stisnete med dlani, eno in drugo stran, nato položite na čelo, obe strani in ponovno stisnete obe strani med dlanmi. Medaljon sperete pod mrzlo vodo in ga obesite za vrat. Ritual izpiranja in povezovanja roke-čelo naredite vsaj 3 krat dnevno.

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M