Glavni meni

Leta 1987 sem v Avstriji, kjer sem takrat živel (manjša planinska vasica med Gradcem in Dunajem), doživel zlitje z vrhovnim božanskim središčem. Zaradi posebnega namena sem bil vrnjen v človeško telo, pri tem pa je skozi mene vstopila v planet Zemlje nova energija, ki pogojuje nove, drugačne zakonitosti življenja na planetu.

Ta energija je vstopila v središče planeta Zemlje in v atmosfero- nebo. Od takrat se v raznih delih zemlje pojavljajo posebni vzorčasti oblaki. V zemeljski skorji in v človeštvu deluje nezavedno. Skozi rušilne procese rojevanja tisočletja do leta 2022 se bo ta energija v celoti izrazila v materialno vidni obliki zavednih nivojev.

V mojih učencih se je ta energija prebujala na zavednih nivojih, ki pa je niso mogli uporabljati v polni meri zaradi neustreznih pogojev kolektivnega stanja človeštva.

Društvo Svetlobe Vrhovnega Boga omogoča, da se bo ta energija v večji meri ohranjala v krogu članov društva in s tem tudi močneje skoncentrirano pozitivno vplivala na človeštvo, celotni planet Zemlje in ostale planete osončja. Vključno s tremi duhovnimi planeti, ki se v tej dobi po več tisoč letih mirovanja ponovno prebujajo. Osnovni pogoj, da se to energijo lahko uporablja in z njo živi je pozitivno sožitje s svojim življenjskim okoljem.

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M