Glavni meni

Slavko Mahne – Shyama

Vsi, ki berete spletno stran pišite sugestijo 13 dni 120 krat na dan: DENARNA BLAGINJA.
Ko zaključite pisanje prve sugestije, po treh dneh pričnete s pisanjem druge sugestije 13 dni 120 krat na dan: LJUBEZEN.

Ostali, ki se redno udeležujete naših tedenskih programov, pišete sugestije, ki jih določim na programu.

Razlaga: V prehodu tisočletja smo prišli v praznino prostora brez programiranih vsebin življenjskih lastnosti.
Pretekli čas se je gradil 27000 let. V tem preteklem obdobju je večino časa delovala blagovna menjava brez denarne vsebine.
Blagovna menjava deluje na drugi čakri, denar na peti čakri. Peta čakra deluje kot abstraktni pojem komunikacije, ki zahteva višjo stopnjo samonadzora. Potrebno je nadvladati nizkotne nagone in materialne iluzije in se tako dvigniti na višjo raven subtilno realnega obvladovanja življenja.

V prazni prostor sedanjega časa se prelivajo energije in vsebine 27000 let preteklosti človeške civilizacije. Večina teh preteklih energij je neizoblikovanih in se v sedanji čas prelivajo na 1. čakri materije. Lahko bi torej definirali, da je to surovi material brez oblik in vsebin iz katerega je potrebno ustvariti gibljivo stanje življenja, življenjskih lastnosti in življenjskih vrlin.
Do sedaj 14.11.2011 je prestopilo 70% preteklih energij, le 5% pa je ustrezno oplemenitenih.

V vsakem narodu obstaja kolektivni duh, ki ga posamezniki plemenitijo s svojimi dejanji. Enako obstaja kolektivni duh celine Evrope in kolektivni duh celotnega človeštva. Ko se kolektivni duh ustrezno oplemeniti povratno pozitivno deluje na vsakega posameznika.

Potrebno je, da 33% ljudi humano, plemenito in odgovorno deluje, da se kolektivni duh ustrezno oplemeniti.

Slavko Mahne - Shyama

POŠLJI NAPREJ

 

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M