Glavni meni

SLAVKO MAHNE SHYAMA
DELAVNICA DUHOVNEGA RAZVOJA 2013

 

Kraj: OŠ Spodnja Šiška, Gasilska ulica 17, Ljubljana.
Oprema: Trenirka, copati, spalna vreča ali odeja na kateri boste delali vaje in se boste med relaksacijo z njo tudi pokrili.
Cena sklopa vseh delavnic znaša: 495€. Akontacija znaša 80€. V ceno je vključeno vegetarijansko kosilo in hrana ter pijača v dvorani.
Družine naj se pogovorijo glede možnosti popustov z menoj ali Zalo.
Na delavnicah ne morejo sodelovati: Otroci do 16 leta, Starejši od 64 let, epileptični bolniki, težji srčni bolniki.

1.STOPNJA: KUNDALINI DELAVNICA, 11. in 12.5.2013
sobota od 9h do 17 ure, nedelja od 9h do 17h; cena: 135€
Program: vaje Hata joge po programu iz moje knjige, alfa stanje in čiščenje šušumnega kanala, obujanje čaker v alfa stanju, obuditev kundalini energije, kundalini energijo dvigamo navzgor po posameznih čakrah in jo sproti oplajamo, obujanje čaker v kombinaciji s Hata jogo, samorealizacija kundalini energije.

2. STOPNJA: DELAVNICA PRANAJAME, 18.5.2013
sobota od 9h do 14h; cena: 90€
Program: vaje Hata joge po programu iz moje knjige, jogijsko dihanje, Kapalabhati – vaja intenzivnega pospešenega dihanja (preporod), tehnika zadrževanja sape Kumbhaka z ustreznimi Bandhami, tehnika dihanja za praniziranje in masažo notranjih organov, dihanje na Haro in usmerjanje Či energije po telesu.
Opozorilo: Priporočljivo je, da na delavnico pridete tešči ali vsaj dve uri pred pričetkom ne uživate hrane ali tekočine.

3. STOPNJA: DELAVNICA PROSVETLJENJA, 1. in 2.6.2013
sobota od 9h do 17h, nedelja od 9h do 17h; cena: 135€
Program: vaje Hata joge po programu iz moje knjige, meditacija na plamen sveče – odpiranje duhovnih očes, razkrajanje ego stanja z rušilno močjo naravnih elementov, prosvetljenje na nivoju materije – nesebična strast, prosvetljenje na nivoju duha – pozitivna ljubezen, prosvetljenje na nivoju duše – nesebična ljubezen, prosvetljenje na nivoju zavesti – resnica.
Na tej delavnici lahko sodelujejo samo tisti, ki so pred tem sodelovali že na prvi ali drugi delavnici.

4. STOPNJA: DELAVNICA PRAKTIČNE UPORABE DUHOVNE OBUJENOSTI, 8.in 9.2013
sobota od 9h do 17h, nedelja od 9h do 17h; cena: 135€
Program: Pozdrav soncu in osnovne jogijske vaje, ritual Kabalističnega križa, komunikacija z naravnimi elementi: zemlja, voda, ogenj, zrak, eter, Radiestezija: sožitje z duhom radiestezije, diagnosticiranje, zdravljenje z nihalom, zaščitni energetski krog, priklic duhovnih pomočnikov, mentalna projekcija v minerale, živali, rastline, ljudi, učenje neposrednega biozdravljenja, Kabalistični ritual pentagrama.
Na tej delavnici lahko sodelujejo samo tisti, ki so pred tem sodelovali že na prvi ali drugi delavnici.

V času delavnice bo biozdravljenje 21.5.2013 in 28.5.2013. Vmesni poletni program bo 2.8.2013 od 17h do 21h. Jesenske programe začnemo 10.9.2013.
SAVIND MARINOLD SHYAMA

 

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M