Glavni meni

Odkar obiskujem terapije in delavnice Slavko Mahne Shyame, sem razmišljal o tem dejanju. Uradna zavrnitev rimokatoliške religije v sebi in mene v njej. K temu me je spodbudilo pogumno dejanje gospe Zale Mahne. Napisal sem izjavo, kjer sem sporočil župnišču v Ravnah na Koroškem, da želim, da me izpišejo in da s tem dejanjem zanikam vse zakramente, ki sem jih bil deležen. Saj živimo v svobodni demokratični državi, kjer ima vsak posameznik pravico do svojega načina življenja. Poleg tega nisem bil vključen na podlagi svoje lastne volje, ampak volje drugih.

V trenutku ko sem napisal izjavo za izpis, me je prijela bolečina v križu. Kasneje mi je Slavko povedal, da sem se prizemljil in da ko se bo predelalo, bo bolečina ponehala. Od tega dejanja vidim svet z drugačnimi očmi. Moje telo je težje in lahkotnejše. V seksualni energiji ne čutim več toliko strahov. Ob nedeljah "na gospodov dan" ne čutim več nekakšne turobe in pustosti dneva, ki jo krščanski ljudje ustvarjajo s svojim obiskovanjem maše.

Verjamem, da bom s pomočjo Slavko Mahne Shyame iz religije povlekel vse energije, ki so mi bile dane za lepo in pestro življenje. In premagal vse vplive religije v sebi.

S tem pismom vsem ljudem na svetu sporočam, da nisem del religije in ona ni del mene. Moja lastna volja je, da me izpolni energija Društva Svetlobe Vrhovnega Boga. Rad bi izrazil hvaležnost za življenje, ki je izpolnjeno s srečo, ljubeznijo, svobodno seksualnostjo in svobodno potjo iskanja vere.

To pismo posvečam vsem ljudem, ki živijo in mi delajo družbo na poti, ki jo na novo ustvarja življenje.

Svoje prve delavnice duhovnega razvoja pod vodstvom Slavka Mahneta Shyame sem se prvič udeležil jeseni pred desetimi leti. Vseh svojih občutkov, ki so se mi sprožili že po prvem, dvodnevnem delu te delavnice, nisem mogel opisati z besedami niti tedaj, niti jih ne morem opisati zdaj. Vsekakor pa lahko rečem, da so mi delavnice v celoti in popolnoma spremenile življenje, kot sem na tej strani že pisal v vtisu udeleženca z dne 23.9.2003.

Izredno se razveselim vsake nove delavnice, saj mi delavnica pomeni preporod. Še več kot preporod. Delavnico razumem kot nekakšen osebnostni skok, ki v posamezniku deluje kot nekakšen časovni stroj, ki človeka v enem mesecu ponese naprej v boljšo, čistejšo in neobremenjeno prihodnost, medtem ko se ves svet okrog njega časovno skoraj ne premakne. Človek, ki to doživi, je izredno presenečen, saj njegovo življenjsko okolje že v nekaj dneh tednih ali v mesecih postane popolnoma spremenjeno. Pride v stik z drugimi bolj prijetnimi ljudmi, izboljša se mu materialna in duševna blaginja: od denarja ali avta - do odnosa s partnerjem. Vse to se zgodi nekako spontano, kot v sanjah. Odpirajo se nove priložnosti - vse deluje kot nekakšen čaroben računalniški program. Vem, da se sliši neverjetno, vendar to so moje življenjske izkušnje in življenjske izkušnje mnogih ljudi, ki jih poznam.

Čarobno je tudi vzdušje na delavnici. V zraku čutiš neko posebno, blaženo umirjenost, zamaknjenost, a kljub temu velikansko, prijetno moč. Ljudje, ki so prisotni v prostoru - telovadnici, kjer se delavnica odvija - , ljudje, ki si jih že od prej poznal, se zdijo popolnoma drugačni. Vse se občuti sveto. Človeku se tedaj dogajajo procesi, ki mu omogočijo, da spozna samega resničnega sebe. Ljudje so v nekakšnem zelo pozitivnem šoku, ki po mojih osebnih izkušnjah traja cel mesec, ko se dogaja delavnica. Zdi se mi, da ima človek tako dovolj časa, da se v zaščiti moči delavnic duhovnega razvoja tudi v razumu zave svojih napak in slabih navad, ki so mu poprej grenile in obremenjevale življenje.

Ko Slavko Mahne Shyama objavi novico, da bo izvedel nove delavnice, se vedno prav otroško razveselim. Vem, da bom doživel preporod in izgradnjo nove, boljše lastne osebnosti. Ker pa je sprememba osebnosti tako silovita, obstajajo tudi ovire znotraj vsakega človeka, ki razmišlja o udeležbi na delavnicah. Nekateri bi šli, a se jim zdijo delavnice predrage. Preden sem se udeležil prve delavnice, so se zdele predrage tudi meni. Še sreča, da mi jih je tedaj plačala mama, ker sicer verjetno ne bi prišel. Zdaj vem, da je bil ta občutek velika neumnost, saj delavnice nikakor niso predrage. Prvič zato, ker tisto, kar tam dobiš sploh ne more imeti denarne vrednosti in drugič zato, ker so se mi po delavnicah do zdaj še vedno odpirale možnosti zaslužiti ogromno več denarja, kot sem ga plačal za sodelovanje na delavnicah. Obstajajo pa tudi drugi razlogi, ki lahko človeku preprečijo udeležbo na delavnicah. Spomnim se, da sem pred svojo prvo delavnico doživel skušnjavo, da se delavnice ne bi udeležil. Kar tako, brez razloga. Še dobro, da sem tedaj slišal spodbudne besede sočloveka, da sem kljub temu le šel. Zaradi takšne lastne izkušnje sem vedno nekoliko žalosten, ko slišim, da so si ljudje glede delavnic tik pred zdajci premislili, ali da so nekje na sredi delavnic ostali doma zaradi fizične krize, ki so si jo razložili kot bolezen. Če gre človek skozi take silovite, a neizmerno pozitivne in dolgoročno nenadomestljive osebnostne preobrazbe, kot se to dogaja na delavnicah duhovnega razvoja Slavka Mahneta Shyame, potem lahko pričakuje tudi kakšno manjšo ali večjo krizo, s katero se je izredno koristno izboriti. Ker sem se te nevarnosti neudeležbe že zdavnaj zavedel, sem pred leti svojim domačim večkrat naročil naj me za vsako ceno spravijo na delavnice, če bom doživel kakšno krizo, pa tudi če me morajo tja odnesti.

Zelo močno sem se razveselil tudi delavnice, ki se bo začela 9. oktobra letos. Še posebej zato ker se bo začela deset let in en dan potem, ko sem se udeležil svoje prve delavnice duhovnega razvoja. Dan potem, ko praznujem svoj drugi, duhovni rojstni dan.

 

V maju leta 2001 sem se udeležil prve delavnice duhovnega razvoja. In tudi jaz sem se soočal z vprašanji in dvomi ali se je udeležiti ali ne. V tistem obdobju sem bil absolvent, brez denarja. Ko je Slavko omenil, da se bodo organizirale delavnice in koliko stanejo, sem najprej pomislil, da mi zadostujejo tedenski programi biozdravljenja. Pa tudi »prepričanje« glede denarja, da ga pač nimam in si zaradi tega ne morem privoščiti delavnice, je bilo močno prisotno v meni.

Malo pred pričetkom delavnic mi je umrl stari oče s katerim sem bil v mladosti zelo povezan. Slavko mi je svetoval, naj se udeležim delavnice, da se bom tako osvobodil »povezanosti« z njim in bo lahko tudi on lažje prestopil v »višje duhovne dimenzije«, pri čemer ga je moja navezanost naj tudi močno ovirala. To je bila dobra spodbuda za udeležbo. Problem oziroma izgovor pa je bil spet denar. Ali prositi starše in jim razlagati zakaj ga bom porabil, ali si ga sposoditi,...? Ko sem se tako ubadal s temi vprašanji, sem se spomnil, da imam nekaj certifikatov oziroma pidov na katere sem skoraj že čisto pozabil. Prodal sem jih in iztržek je ravno zadostoval za udeležbo na delavnici. Spodbudil sem tudi punco Marjano, da je storila isto. In ko se sedaj spominjam tega, ugotavljam, da je bila to najina najboj rentabilna naložba v dosedanjem življenju, ki se nama je finančno in duhovno neštetokrat povrnila.

Oba z Marjano že nestrpno pričakujeva najino tretjo udeležbo na delavnicah duhovnega razvoja in kakor majhna otročka že odštevava dneve do 9. oktobra. Ker čutiva mnogo novega, mnogo novih stvari, ki jih nočeva zamuditi.

 

Že od majhnega me je pestilo en kup težav. Imel sem vsa možna kronična obolenja. Ko sem bil star približno 10 let in tudi že prej, so se začele težave in sicer najprej z želodcem ( gastritis, kasneje kronični ) imel sem hude težave v šoli ( kronično pomankanje koncentracije ). Z odraščanjem sem si pridobil še obolenje srca ( palpitacije ) , kasneje še kronično vnetje grla in požiralnika na koncu pa še kronično vnetje tankega črevesja ( chronova bolezen ). Imel sem tudi psihične težave zaradi katerih sem obiskoval psihijatra. Potem pa sem nekako pred štirimi leti prišel v stik s Slavkom in nekako po prvi terapiji ugotovil in začutil, da je to zame pravilna pot, to pomeni pot k boljšemu zdravju in kvalitetnejšemu življenju. Naj vam omenim današnje stanje; Najprej bi izpostavil, da sem brez vsakršnih tablet, ki sem jih prej zelo pogosto jemal. Moje fizično zdravje oz. počutje je na odlični ravni. Na Slavkovih seansah sem dobil tak navdih oz. energijo, da se mi je življenje izboljšalo bolj kot sem si upal kdajkoli želeti.To pa zajema fizično zdravje, sožitje v družini, odnose z ljudmi, bolj realno razumevanje smisla življenja in nazadnje mnogo večjo srečo, ki jo dnevno občutim v življenju. Na mestu je, da se zahvalim Slavku in tudi Zali in priznam, da če ne bi spoznal Slavka bi sicer fizično še živel z različnimi kroničnimi obolenji in hudo paranojo, temu pa težko rečemo življenje.

 

Z nekaj prijatelji smo šli na izlet na Slovensko obalo poleti leta 1999. Nameravali smo prenočiti v šotorih, za naslednji dan pa smo bili okvirno zmenjeni za obisk pri Slavku Mahnetu Shyami.

Ko smo se zvečer vozili iz obale do Cerkniškega jezera, kjer naj bi prenočili, se je naenkrat začela v meni prebujati izredno močna pozitivna energija. Občutila sem jo kot vročino, pojavili so se mravljinci v raznih delih telesa ob tem pa sem čutila takšno radost in srečo, da sem se smejala na ves glas. Že po tem dogodku sem se počutila kot očiščena in sem z hrepenenjem pričakovala naslednji dan.

Prišli smo do hiše Slavka Mahneta Shyame. Tam so delovale izredno močne energije. V meni so se mešali občutki strahu in izrednega pričakovanja, ter miru in občutka, da sem povsem varna. Čutila sem, da Slavko Mahne Shyama v svoji hiši vzdržuje sveti tempelj, kjer se vsa negativa razkraja, kjer nima mesta da se skrije. Spontano se v človeku rušijo naučene predstave o življenju, razni psihični vzorci in navade, psihični pritiski in razna bremena iz preteklosti.

V takšnem stanju smo sedeli v sobi in se veselo pogovarjali. Sčasoma je začel vame prihajati ogromen naboj energije. Slavko je to opazil in povedal, da mi prihaja prosvetljenje. S svojim globokim pogledom mi je pogledal v oči in me vprašal: KDO SI TI? Čutila sem, da umiram, da se moje življenje ruši in razpada. Planila sem jok, ki pa je bil jok osvobajanja. Svoje vprašanje je Slavko ponavljal, jaz pa sem s svojo zavestjo potovala vedno globlje v sebe in hkrati navzven v univerzum. Moje ego stanje se je rušilo, s svojim čistim zavedanjem sem se širila navzven, navznoter in okrog. Zdelo se mi je, da je minilo že celo življenje in prišla sem do stopnje, ko nisem čutila ničesar. Bila sem nič. V sebi sem čutila globok mir in obenem ogromno veličino moje zavesti. Takrat sem prvič v življenju v sebi lahko začutila popolno čustvo ljubezni in popolno srečo.

Od takrat naprej lahko rečem, da se mi je življenje v celoti spremenilo. V sebi sem kljub hudim trenutkom vedno nosila žarek čiste resnice in popolnosti, ki mi je pomagal skozi najhujše trenutke in seveda vsakič, ko sem bila v dilemi. Z prosvetljenjem sem v sebi razkrila popolno čisto notranje bistvo, ki me sedaj spremlja skozi moje dogodivščine v življenju.

Iskrena hvala mojemu možu, da mi je to omogočil.

 

Sedim v dvorani Vič in sem zopet tu!
Počutim se sproščeno, kot v lepem snu.
Po telesu celem se sprostim
in pozitivno energijo tu dobim.

To ni moja domišlija,
Slavkova Mahneta Shyama je terapija.
Očarljiva ta je dvorana,
ker v njej prisoten je Slavko Mahne Shyama.

Veličasten tam mag sedi,
pogled na njega, telo naše zadrhti.
Ni reklama ali senzacija,
to duhovna je rekreacija.

V globino mag nas pelje v neznani svet,
v nas prebudi vrline, kot goreči ognjemet.
Resnico tam spoznamo zakonito,
energijo čisto, plemenito.

Lepoto vsak doživi v tej dvorani,
zato želim biti še mnogo let tu med vami,
odkrivamo neznano kot v vesolju komet,
Slavko Mahne Shyama nas pelje globoko v neznani svet.

 

Morje je globoko kot srce.
A nižje kot prst.
Če se ti vtisne kaj v prst, ti ne ostane,
če se ti kaj zatisne v srce, ti za vedno ostane.
Globoko je vse,
a prenizko za ljudi.
Hočemo še več, česar ni,
hočemo manj, a je veliko.
Ko nič več ne bo,
vse bomo obžalovali.

 

Znamenje na obrazu bil je znak,
zaskrbljeno spremljal je moj preplah.
nisem nič obupovala,
le k Slavkotu Mahnetu na biozdravljenje se podala.

Tolažilno in magično njegovo je nihalo,
je kot vedno pravilno diagnozo pokazalo.
Slavkove terapije sem se udeležila,
nadloge in nevarnosti se znebila.

Siva brazgotina se je zarosila,
na marsikaj bila tudi sumljiva.
v Slavkovo zdravljenje se predala,
tudi tokrat se njegova moč je pokazala.

Sedaj nimam več te brazgotine,
obraz je moj brez sivine.
tebi gre zahvala za to storitev,
še enkrat hvala slavko za ozdravitev.

Slavko veliki naš Mahne,
njegovo znanje in ozdravitev vse pove.
on je veliki magični mož,
prereže bolečino duhovno – bolj kot kirurški nož.

 

Ob 16 .uri, 29.5.1997 je prišel Slavko, da nam očisti stanovanje. Najprej je ugotovil dejansko stanje v stanovanju in pri naju:
-radioaktivnost v stanovanju in v naših telesih
-veliko arzena v stvareh, posebej v kopalnici in kuhinji
-zaščitna knjiga pri Tjaši je delovala le v 20%, saj je bila narobe položena(na vodnem žarku)
-Tjašina mandala(zaščitna plošča) je imela ogromno psihičnih bremen in veliko bremen yin-a
-bremena utrujenosti v stanovanju je bilo okrog 90%
-stanovanje je bilo na 2-3 evolucijski stopnji

Čiščenje je trajalo dobri 2 uri, saj je šlo le za enosobno stanovanje.Ko Slavko čisti hišo, mora očistiti vzroke bremen za 800 let nazaj, vsem, ki so v njej kdaj živeli(ali na tem zemljišču) in jih razkrojiti. To so strašanski napori.

Pri stanovanju je nekoliko lažje. Rezultati čiščenja so bili:
-evolucijska stopnja se je zvišala v celem (7. nadstropnem) bloku na 15. evolucijsko stopnjo
-Tjašina mandala se je zvišala iz 12. na 21. stopnjo
-moji mandali se je dvignila evolucijska stopnja od 4. na 21.
-barva stanovanja je postala indigo
-soba je dobila črno barvo(8.evolucijska stopnja)
-hodnik in kuhinja sta se obarvala modro-zeleno
-prizemljitev stanovanja je bilo med 1. in 2. čakro( ni dobro, da je samo na 1.-zemlja, ker pomeni zaprtost)
-pri naju je Slavko dosegel 21. stopnjo(sam je deloval na 23. evolucijski stopnji),vendar je pustil del sebe, da je to dosegel. Tako visoka evolucijska stopnja naju bo ščitila ne samo doma, ampak tudi Tjašo v šoli in mene v službi. Ko Slavko čisti hišo ali stanovanje, žarek ostane večno, oz. 600 let in razkraja bremena v povprečju v 75%. Stanovanje ima v povprečju 1 m. širino žarka. Najino stanovanje je imelo o,70 m., pred čiščenjem. Po čiščenju je bil žarek širok 4 m.( sedaj je še vedno enak, oz. 3,96 m.) in nam čisti bremena v 87%.Predstavljate si, kako bi bilo živeti brez vsega tega? Ko pridem iz službe utrujena domov, se počutim, kot puščavnik, ki je po par dnevih prišel do vode! Take čudeže delajo le elohimska bitja, ki pomagajo človeštvu in v ta svet prinašajo svetlobo in resnico. Nisem poznala Bude, Rasputina, Leonarda da Vincija, Lutherja Kinga in Gandija (bili so elohimska bitja ), vendar imam čast in srečo, da poznam Slavka Mahneta-Shyama! Hvala ti Slavko Mahne-Shyama in hvala vsem božanskim silam, da ste mi pomagali(in mi še pomagate) dvigniti se iz brezna neumnosti, slepote, sovraštva, strahu in obupa.

 

Moji hčerki Tjaši se je pred leti nenadoma pojavila okrogla bunkica, velikosti fižola, na vrhu temena glave. Z glavnikom jo je poškodovala in kri je močno špricala. Odpeljala sem jo na urgenco, da bi ji zaustavili krvavitev. Bunkico so izrezali in zašili kožo, ter s tem ustavili krvavitev (Hvala jim!). Iz fizisa so odstranili bolezen, vendar resnično obolenje ni bilo odstranjeno. V 80-85% bi se pojavil tumor na ožilju v notranjosti glave, če spet ne bi poklicala našega zdravitelja, Slavka Mahneta-Shyama. On je Tjaši pomagal, da se je bolezen še iz ostalih teles in nivojev izničila. Bilo je neprijetno, saj se je ta notranja vsebina čistila in ji je kri zelo pogosto tekla iz nosu. Iz šole so me pogosto klicali, naj pridem po Tjašo in jo peljem zdravniku. Moja hči je popolnoma pozdravljena, zahvaljujoč Slavku.

Hvala Slavko Mahne-Shyama in vsem pozitivnim duhovnim silam, da mi je to dano.

 

kot mala kapljica v skrivnostni svet sem pricurljala,
pred 10 leti v svet neznan Slavka Mahneta se podala.
dvom resnice sem takoj prebila,
vem da sem po slavkovi poti že tedaj hodila.

Delavnice se Slavkove udeležila,
tam sem novi svet odkrila.
bolezni in težave sem se znebila,
ljubezen do ljudi v meni se je prebudila.

Biozdravljenja sedaj se le občasno udeležim,
s pomočjo simbolov in zdravilne plošče bolezen oblažim,
stik s teboj in naravne sile ohranjam,
tebi magični naš Slavko se poklanjam.

Nekaj let je že minilo,
življenjskih vrlin se prebudilo.
skriti dar za pesnikovanje,
Slavkova zasluga je da prebudile so se moje sanje.

Trenutki dvoma premišljevanja,
ob misli zakaj starejša ženska potrebuje znanja.(77 let)

Pišem 3 leta verjamem v Slavkovo pomoč,
on prebudil življenjske moje je vrline in dal za pisanje mi moč.

Leta tečejo in Slavkova terapija,
njegova moč najtrši kamen prebija.
če ne verjamete v slavkovo moč,
poskusite verjemite on povsod je navzoč.

Bogat naš je internet,
oplemenitil ga je slavkov svet.
svetloba njegova in obraz,
čez ekran krasi zalin stas.

Kot šopek rož skupaj objeta sta otroka,
pogled na njih – kot dva preroka.
prelepa in plemenita ta družina,
v tej dobi na ekranu je edina.

Pogled Slavkota v živo,
njegova moč in oči duhovno zablestijo.
moč in zdravje ki nam daja,
nam poklanja in ne prodaja.

Lepa slika ta poročna,
energija res je močna.
naj bo vsem ta za vzgled,
vsak bo si želel z njimi v vesolje poletet!

Ko prelepo Zalo tam se vidi,
resnična je in niso prividi.
spustil se angel je z neba,
njen čist in plemenit obraz te ne izda.

Poročna slika in narava,
okrasi naš ekran lepa zala.
lepota moč in milina,
s Slavkovo močjo si edina.

Vtise te na internetu sem dobila,
skromne besede na papir izlila.
tebi Slavko vsak lahko verjame,
zaupanje ljudi v tebe – nam nihče ne vzame.

Za nas Slavko ostane poseben svet,
dokler živimo – naš je ta planet.
da se s Slavkom na onkraj dobimo,
s tem upanjem – vsi njegovi zvesti- to želimo.

Doline mračnih misli so zapolnjevale mi moj dolgi dolgi čas
Odkar pomnim, zrla sem v svoj nesrečni jaz.
Ti si me izbral med mnogimi - sprašujem se zakaj
In moj jaz te ni sprejel,
Ker slutil je, da konec z njim bo zdaj.

Svetlost sonca ni bila več svetla, ko si mi dal okusiti
Ljubezen in že takrat sem vedela, da to ni vse.
Ampak ko zvijala sem se v krčih, ko vsak vdih prinesel mi je bol
V viharjih, ki divjali so v meni doživljala velike boje,
Ko več verjela nisem, da bom preživela v tej
Areni strašni, mi moje roke ranjene pozdravile so blage tvoje.

Mejniki vseh svetov bili so le nevednosti utvara
A brezmejno lahkost gibanja spoznanja slutim.
Hotenje duše po ljubezni nesebični prineslo mi je vedenja ugodje.
Nobeno stanje ni podobno temu, ker neobčutenje občutim.
Emocije mi tuje so nekdanje, polet sposojen je dobil velika krila.
Tvoj znak zaznala sem sedaj ko pišem pesem zate
A preponižna sem, da bi lahko se priklonila.

 

Letos opravljam magisterski študij primerjalne Evropske socialne politike v Luxemburgu. Narava mojega študija je delno zelo znanstveno raziskovalna, imamo veliko metodologije in statistike. Poseldica tega je, da se v tem znanstvenem svetu vsakodnevno soočam z vprašanji vere v duhovni razvoj ter kako dokazati določene stvari kot so duša, bitja drugih dimenzij, božanstva,...

Znanstveni svet je zgolj določen način razmišljanja, katerih rezultat so določene pridobive človestva, nikakor pa ne uspe razložiti nekaterih bolj temeljnih in pomembnejsih aspektov človeškega življenja. Da se tega zavedam, se lahko zahavalim dejstvu, da hodim na terapije Slavka Mehneta Shyame že od 3. letnika gimnazije in sem torej del svoje izobrazbe doživljala vzporedno z duhovno rastjo.

To mi je dalo neko dodatno perspektivo na vse kar nas učijo znanstvene teorije. Želim reči, da izobrazba sama po sebi ni napačna, dobiš pač vpogled v nek določen način razmišljanja. Zelo pa je nevarno, če se povsem ujameš v ta način razmišljanja. To je zelo opazno v raziskovalno naravnani instituciji, v kateri se izobražujemo.

Ne glede na to, da nisem bila prisotna na delavnicah duhovnega razvoja, pa sem močno občutila le teh učinke. Zadnji mesec sem bila izredno čustveno nestabilna. Imela sem težave z obladovanjem svojih občutkov, bodisi sreče ali žalosti. In moram poudariti, da za to ni bilo nekih jasnih razlogov, bila so zgolj neverjetna nihanja v mojem razpoloženju. Po zadnji delavnici (ki je bila očitno ta teden, mislila pa sem da se je ze zaključila) sem bila neverjento razrušena in sem prvič v življenju res občutila nujo, da začnem meditirati in delati jogo, ker se drugače sploh nisem mogla stabilizirati. Začutila sem tudi močno potrebo po pogovoru z mojimi prijatleji v Sloveniji, predvsem prijatelji, ki hodijo na terapije. Hotela sem jih vprašati za nasvet, kaj se dogaja ter kako da sem tako razrušena v psihičnem smislu. Na spletni strani Slavkota sem prebrala o prosvetljenju, ki ste ga doživeli vsi udeleženci delavnic. To me je osrečilo, ker vem da bo življenje lažje zaradi truda vseh, ki želimo delovati bolj pravilno kot nam to omogoča naše okolje.

Želim vam sporočiti vsem, da sem vesela da ste opravili tako veliko delo. Kljub temu da sem v drugi drzavi, sem v mislih pogosto z vami.

 

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M