Glavni meni

Po predavanjih pozitivnih energij in biozdravljenja sem bila v mesecu decembru pogosto zelo neorientirana v službi. Imela sem občutek, da sem popolnoma nemočna in da imam s težavo pod nazorom razvoj dogodkov na projektih, ki jih vodim. Ker so se simptomi ponavljali sem povprašala Slavka o razlogih za mojo raztresenost. Dobila sem presenetljiv odgovor!

Kot študentka sem mnoga poletja preživela na počitniškem delu v ZDA, v nacionalnem parku Yellowstone. Tam sem imela prvič priložnost opazovati in tudi graditi ameriški odnos do dela, do strank in na splošno ameriške poslovnosti. Občudovala sem njihovo jasno razmejevanje poslovnosti od zasebnega življenja, kot tudi to, da so posamezniki službo res dojemali kot eno vlogo in so zelo redko višji hierarhični položaj v organizaciji uporabljali tudi v medčloveških odnosih do sodelavcev. Natančno se je vedelo kdo je zadolžen in odgovoren za posamezne aktivnosti in to se je nanašalo tako na direktorje kot tudi ostale uslužbence. Že s prvo redno zaposlitvijo sem spoznala, da so v Sloveniji medosebni delovni odnosi nekoliko drugačni. Ljudje so se pogosteje prepirali, vsebina dela ni bila jasno razmejena, zato so bile nedokončane naloge vedno jabolko spora. Pogrešala sem tisto jasnost delitve vlog na katero sem se navadila v Ameriki.

Česar pa se do sedaj nisem zavedala je, da sem v času svojega dela v ZDA razvila tudi ameriški materialni ego, ki predstavlja eno najbolj ekstremnih oblik obsedenosti s finančnim stanjem, videzom in materialnimi dobrinami v življenju. Primer te ameriške obsesije lahko vidimo v sodobnih TV oddajah, npr. »Total makeover« ali »American model«. Če sedaj analiziram svoj odnos do materialnih dobrin lahko vidim, da se je moje življenje zares začelo vrteti predvsem okoli tega ali bom dobila dovolj primerno službo, da si bom zgradila udobje, ki sem ga imela priložnost okusiti v ZDA.

Hvaležna sem, da sem s pomočjo pogovora s Slavkom,  moji težavi zopet lahko dala nek okvir, ki mi bo pomagal k hitrejšemu ukrepanju. V času menjave tolikih življenjskih stilov in dela v različnih državah, je včasih res težko zaslediti, da si se oddaljil od pravih ciljev samorealizacije.

Lepe praznike vsem skupaj in uspešno leto 2007.

 

Odkar se je naši družinici priključil nov član – naš Jurij, še bolj močno doživljam posebne lastnosti mojega moža. Zelo sem srečna, da je z našim dojenčkom vse v najlepšem redu, da ne pozna bolezni, da ne pozna joka. Najbolj sem hvaležna v tistih trenutkih, ko je Jurij nemiren in sama ne vem, kako bi mu pomagala. Takrat Slavko s koncentracijo pozitivnih energij pomaga, da se Jurij lahko ponovno umiri in nadaljuje z iskrivim raziskovanjem njemu neznanega sveta.

V tem času pa so se zgodile tudi zanimive stvari povezane z drugimi dojenčki.

Po telefonu nas je pred časom kontaktirala družina s takrat sedemmesečnim dojenčkom. Imel je težave z dihanjem, saj je imel v pljučih okužbo z bakterijo. Ker na trenutke ni mogel vdihniti dovolj zraka, je bila prisotna nevarnost pomanjkanja kisika (udje pomodrijo). Zaradi tega so dobili od pediatra napotnico za bolnišnično zdravljenje.

Pred tem pa smo jih povabili k nam domov na pogovor, Slavko pa je delal na dojenčka koncentracijo zdravljenja.

Naslednji dan so nam sporočili, da se je situacija zelo popravila, dojenček se je po dolgem času umiril, mamica se je lahko spočila, bolezen pa se je toliko popravila, da bolnišnično zdravljenje ni bilo potrebno.

Za pomoč nas je prosila tudi mamica punčke, ki je imela prav tako težave z dihanjem. Ko je dojenčica močno jokala je na trenutke nehala dihati. Takrat so jo morali stresti ali potolči po hrbtku, da je spet zadihala. Mamico je bilo zelo strah, da kdaj ne bi bila prisotna in bi punčka nehala dihati. Tudi oni so dobili napotnico za zdravljenje v bolnišnici.

Slavko se je oglasil pri njih na obisku, ter delal zdravljenje na punčko.

Kasneje so nam povedali, da so se težave v celoti prenehale. Mamici in punčki pa tudi ni bilo potrebno iti na zdravljenje v bolnišnico. Od tega je sedaj že nekaj mesecev in težave se niso ponovile. Njena mamica je povedala, da je sama kot dojenček imela isto težavo in pred devetnajstimi leti je tudi njo Slavko dokončno pozdravil.

Iz kliničnega centra v Ljubljani nas je klicala prestrašena mamica. Tam je bila na otroškem oddelku s hčerkico, ki je imela vročino čez 40 stopinj celzija. Prosila je Slavka, da ji pomaga. Slavko ji je dejal, da bo vročina že v istem dnevu upadla, drugi dan pa ju bodo spustili domov iz bolnišnice.

Slavko je delal na punčko zdravljenje na daljavo.

Mamica nam je naslednji dan sporočila, da je vročina v resnici upadla na normalno vrednost že pol ure po telefonskem pogovoru. Domov pa sta se odpravili naslednji dan, čeprav zdravniki niso našli nobenega vzroka obolenja. Najbolj pa je bila presenečena, da je punčka prav v tistem času, ko je Slavko doma delal koncentracijo, pričela prepevati.

 

 

V avgustu nas je v naši novi hiši nepričakovano obiskal Slavko Mahne Shyama z družino. Bili smo zelo veseli. Naš dojenček Nik je obisk prespal. Na koncu obiska je Slavko povedal, da se je energija v hiši z njihovim obiskom občutno izboljšala.

Naslednji dan se je zgodilo nekaj nenavadnega. Naš Nik bo kmalu star tri mesece, a še nikoli se ni zgodilo, da je tako neutolažljivo jokal. Običajno se smeje in veselo komunicira z okolico. Klavdija me je poklicala in rekla, da ne ve, kaj bi storila. Ker sem bil v Ljubljani, sem lahko le naredil koncentracijo pozitivnih in zdravilnih energij na Nika na daljavo. Ponavadi sem pri tem uspešen, tedaj pa sem takoj vedel, da sem v tem primeru nemočen. Po telefonu sem poklical Slavka Mahneta Shyamo in mu povedal za Nikovo krizo. Povedal mi je, da se je zaradi njegovega obiska energija v hiši občutno izboljšala in da bo to zelo pozitivno vplivalo na našega dojenčka Nika, ki so se mu začela intenzivno čistiti bremena, ki jih je nosil od mene in Klavdije. Nik je krizo občutil, ker so mu bremena udarila v zavestne nivoje. Slavko Mahne Shyama je svetoval, naj Nika odpeljemo ven iz hiše in ga postavimo v naravo, poleg dreves, ki plapolajo v vetru. Slavko je rekel, da bo Nik opazoval drevesa in se ob tem pomiril. Rekel je še, naj Klavdija, ki je bila doma, naredi koncentracijo na zlato Zdravilno ploščo izgradnje individualne osebnosti in potem Niku položi roke na prsi in čelo ter si ob tem predstavlja, kako energija teče v Nika. Poklical sem Klavdijo in ji povedal o Slavkovih besedah.

Klavdija je takoj odpeljala Nika do žive leskove meje. Naša parcela se nahaja na svetih tleh, saj živimo v bližini domovanja Slavka Mahneta Shyame. Živimo torej v ožjem delu avre Slavka Mahneta Shyame, kjer so venomer prisotne močne duhovne sile in narava deluje neovirano v vsej svoji moči in mogočnosti. Ko je Klavdija Nika v njegovem sedežu položila na tla, je takoj prenehal z jokom in začel opazovati leskova drevesa. Nekaj časa jih je tiho in z zanimanjem gledal, potem pa se je z njimi začel pogovarjati. Ko je Klavdija začela delati koncentracijo na ploščo, je Nik Klavdijo in zlato Zdravilno ploščo izgradnje individualne osebnosti z zanimanjem opazoval. Na koncu je Klavdija Niku položila roke na prsi in Nik se je začel močno smejati. Zavriskal je in veselo stresel rokice in nogice. Klavdija mu je roke položila še na čelo. Ko ga je Klavdija začela ogovarjati, se ji je počasi začel smejati.

Kasneje, ko je že prišel v hišo, sta nad Nika Klavdija in bratec Rok obesila igračko, da bi jo opazoval. Nik jo je nekaj časa opazoval in potem je naredil močan, srečen in glasen vzklik. To se je ponavljajo vsaj deset minut. Česa takega pri Niku še nikoli nismo doživeli. Veselo je brcal, mahal z rokicami in bil izredno srečen, da se Klavdija in Rok kar nista mogla nehati smejati. Kasneje popoldne pa se je zgodilo še nekaj neverjetnega. Nik je začel dvigati glavico!

Ker sem se zvečer vrnil domov zelo pozno, sem ga lahko opazoval šele naslednji dan. Bil sem izredno presenečen, saj se mi je zdelo, da se je Nik kar čez noč neverjetno razvil. Sam je brez težav držal glavico, bil bolj komunikativen in dan potem je začel celo dvigovati že cel zgornji del telesa (glavico in ramena).

Gotovo se takšen napredek nikakor ne bi zgodil brez energij Slavka Mahneta Shyame. V veliko pomoč so že zaščitne plošče Slavka Mahneta Shyame, vsi skupaj pa smo še toliko bolj srečni, da lahko živimo na takem plemenitem področju, kjer vladajo močne pozitivne energije. To se mi zdi še posebej pomembno danes, ko so v svetu vsepovsod prisotni rušilni negativni vplivi, ki uničujejo človeško telo in bremenijo podzavest. Ta pritisk je še najhujši na novorojenčke, ki se rodijo nebogljeni in dovzetni prav za vse zunanje vplive, ki so žal v glavnem negativni. Res imamo srečo, da je v našem primeru situacija obrnjena. Kar ne predstavljam si, kako bi v tem svetu vzgajal otroka brez energij Slavka Mahneta Shyame.

 

Ujeta v telesu,
nenehno ždeča v srcu,
razpošilja svojo prekrasno svetlobo
navznoter in navzven.

Nič je ne more raniti,
nič premakniti,
njena večnost,
nespremenljivost
in neuničljivost je brezpogojna in dokončna.

Brezmejno želi uživati
in se pojiti z božanskim nektarjem,
ki sladek prebuja telo,
pogrezajoče se v strasti.

Tegoba njene pozabljivosti pritiska jo k pogojenosti,
plodu minljive materialne narave,
in jo veže,
dokler ne spozna svojega pravega bistva
in pride nazaj,
od koder je bila poslana.

 

V Ljubljanski klinični center so iz Bosne pripeljali desetletno deklico na operacijo. Po operaciji pa je prišlo do sepse, deklica je padla v nezavest. Takšno kritično stanje je trajalo približno štirinajst dni. Deklica se ni odzivala na zvoke ali katerekoli druge dražljaje iz okolice.

V tem času smo prejeli klic zaskrbljenega očeta, ki je prosil Slavkota, da pomaga njegovi deklici. Slavko je odgovoril, da ne more ničesar obljubiti, da pa bo naredil koncentracijo zdravilnih energij na deklico, rezultati pa naj bi se v njej pokazali drugi dan.

Drugi dan je poklical presenečeni očka in povedal, da se je deklica v resnici prebudila, da je odprla oči, ter da se odziva na pogovor. Na naš program biozdravljenja je celo prinesel posnetek na kameri, ki je pokazal deklico preden je Slavko delal nanjo koncentracijo zdravilnih energij, takrat je bila brez življenja. In posnetek po koncentraciji, na katerem je bila deklica budna in je bistro opazovala okolico.

Pred kratkim smo dobili telefonski klic iz Bosne. Očka se je še enkrat zahvalil za pomoč, ter povedal, da deklica pridno okreva.

Pred dvorano v stavbi občine Vič, kjer imamo programe biozdravljenja, je k meni pristopil mlad moški. Radovedno je gledal okrog, ter me vprašal kaj se tukaj dogaja. Povedala sem mu, da poteka program biozdravljenja, ki ga vodi moj mož Slavko Mahne Shyama. Prosil je, če lahko osebno stopi do njega in se z njim pogovori.

Vstopil je v dvorano in podal roko mojemu možu. Povedal je, da je šel dvignit denar na bankomat (ki je na pročelju stavbe) in je naenkrat občutil tako močno energijo, kakršne ni še nikoli doslej. Moral je priti pogledat, kaj se dogaja in tako odkril moža, ki je to energijo ustvaril ter čudovite ljudi, ki so prispevali svojo prijetno vsebino k tej energiji.

 

Dojenček na blazini sloni,
glavica počiva in mirno spi.
Leži in se razvija,
okrog njega žari že energija.

 

Roditi iz ljubezni ga je znala.
Da! – to bila je naša lepa Zala.
To bitje za sedaj še speče,
okrog njega krogle so svetleče.

 

Oče tvoj, velik mag,
sin njegov ne more biti vsak.
Prišel si na ta svet,
od nas vseh si že sprejet.

 

Svet je tebe Jurij že zaznal,
kot junak si iz globine vstal.
Povsod v nas si že navzoč,
tvoj lik pa bliskajoč.

 

Prišel si na svet,
da oplemenitiš naš planet.
S pomočjo tvojega očeta,
tudi nam bodočnost lepa se obeta.

 

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M